Suna-ne acum+40 729 111 169
Trimite-ne un emailcontact@victordetailing.ro
Program de lucru09:00 - 18:00
Suna-ne acum+40 729 111 169
Trimite-ne un emailcontact@victordetailing.ro
Program de lucru09:00 - 18:00

Preturi Informative

Preturi Informative

Detailing Interior Complet STANDARD

2 day • de la 550 lei (pretul poate creste usor daca masina este foarte murdara).

Fiecare element din interiorul masinii va fi curatat, dezinfectat si protejat. Asadar se curata: plafon, stalpi, fete usi, tetiere, cotiere, scaune, bancheta, mocheta, portbagaj, torpedou, bord etc.

Detailing Interior Complet SUPREM

2 days • de la 800 Lei

Detailing interior complet; – Nanoprotectie antimurdarire material textil; – Protectie de lunga durata – sticla lichida (SiO2) pt. piele; – Dezinfectare chimica si cu ultrasunete sist. climatizare.

Protectie Sticla Lichida(SiO2) pt PIELE

6 hours • de la 400 Lei (ultima tehnologie de protectie pentru piele)

-Protectie antimurdarire; -Protectie UV -Respinge apa, uleiurile precum si alte lichide; -Mentine aspectul fresh; -Scade forta de frecare, ceea ce inseamna un grad de uzura mai mic in viitor.

Aplicare Protectie Ceramica pentru Lac

12 hours • de la 800 Lei, in doua straturi, prin pulverizare;

Acest serviciu vine in completarea detailing-ului exterior, oferind protectie inalta contra contaminantilor, a reziduurilor, etc. Totodata te vei putea bucura de un luciu extraordinar de tip oglinda.

LUSTRUIRE Lac (doar luciu)

Durată variabilă • de la 500 Lei

Spalare amanuntita; -Decontaminare cu argila; -Polishare lac(a nu se confunda cu procedeul de corectie lac, procedeu ce elimina zgarieturile) Scopul serviciului este de a face masina sa straluceasca!

Detailing Exterior MOTOR

3 hours • de la 150 Lei (curatare detaliata a motorului, fara apa sub presiune)

Vom curata si proteja cu grija exteriorul motorului dvs, pana la cel mai mic furtunas. Asadar, vom utiliza: tornador, pensule, periute, degresanti profesionali etc.

Dezinfectare Climatizare & Traseu Aer

1 hour • 150 Lei

Scapa de mirosul neplacut cand pornesti ventilatia ! Dezinfectam chimic si cu ultrasunete sistemul de climatizare, traseul de aer (pe baza de antibiotic). Distruge bacterii, ciuperci, fungi, virusi!

Detailing Interior CAP TRACTOR

Durată variabilă • de la 700 Lei

Se curata in detaliu toate elementele din interiorul cabinei: -Saltele pat, scaune, capitonaj, mase plastice, frigider, spatii depozitare, bord, perdelutele se spala la masina de spalat.

Tratament HIDROFOB Parbriz si Geamuri

1 hour • de la 100 Lei

Respinge ploaia, zapada, lapovita, oferind o vizibilitate remarcabila; -In perioada gerurilor, suprafata inghetata va fi mult mai mica; -Reduce efectul de stralucire in conditii de ploaie.

Reconditionare Faruri + Sticla Lichida

2 hours • de la 200 Lei

Reconditionam aspectul exterior al farurilor, asigurandu-va vizibilitatea in trafic. Acum la preturi ce pornesc de la 150 lei. Aplicam si protectie pe baza de sticla lichida.

Reconditionare / Polishare PARBRIZ

5 hours • de la 200 Lei

Polisharea parbrizului presupune eliminarea zgarieturilor fine, a urmelor de matuire din cauza stergatoarelor precum si a eliminarii efectului de „panza de paianjen”. -decapare, degresare, polishare

Reconditionare DISPLAY

1 hour • 100 Lei

Eliminarea zgarieturilor fine si a urmelor de matuire; -Aplicare protectie ceramica;

Intretinere PIELE + Tratament Piele

4 hours • de la 300 Lei

Degresarea si curatarea tuturor elementelor compuse din piele; Hidratarea cu balsam; Aplicarea unui tratament antiimpregnare si antifrictiune;

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this