Suna-ne acum+40 729 111 169
Trimite-ne un emailcontact@victordetailing.ro
Program de lucru09:00 - 18:00
Suna-ne acum+40 729 111 169
Trimite-ne un emailcontact@victordetailing.ro
Program de lucru09:00 - 18:00

Preturi Informative

Preturi Informative

✅Detailing Exterior Complet + Sigilare cu Protectie Ceramica Lac🛡

Durata prestării serviciului: 2 zile,
Pret pachet: de la 1700 lei, in funcție de starea lacului si mărimea autoturismului;

Pachetul conține: Spalare, decontaminare mecanica cu argila, decontaminare chimica, degresare cu IPA, izolarea tuturor elementelor sensibile(plastic, cauciuc),
Corectie lac(eliminarea microzgarieturilor care nu au trecut de stratul de vopsea), lustruire lac(Luciu superior oferit lacului), degresare apoi sigilare cu Protectie ceramica.

*Putem puncta cu vopsea pe cod, acolo unde vopseaua este sărită de la pietricele.
*Clienții noștri au posibilitatea sa aplice protecția ceramica recomandata de noi sau o alta Protectie ceramica dorita(însă trebuie stabilit in prealabil acest aspect).

Detailing Interior Complet STANDARD

2 day • de la 700 lei (pretul poate creste usor daca masina este foarte murdara).

Fiecare element din interiorul masinii va fi curatat, dezinfectat si protejat. Asadar se curata: plafon, stalpi, fete usi, tetiere, cotiere, scaune, bancheta, mocheta, portbagaj, torpedou, bord etc.

Protectie Sticla Lichida(SiO2) pt PIELE

6 hours • de la 400 Lei (ultima tehnologie de protectie pentru piele)

-Protectie antimurdarire; -Protectie UV -Respinge apa, uleiurile precum si alte lichide; -Mentine aspectul fresh; -Scade forta de frecare, ceea ce inseamna un grad de uzura mai mic in viitor.

Detailing Exterior MOTOR

3 hours • de la 200 Lei (curatare detaliata a motorului, fara apa sub presiune)

Vom curata si proteja cu grija exteriorul motorului dvs, pana la cel mai mic furtunas. Asadar, vom utiliza: tornador, pensule, periute, degresanti profesionali etc.

Dezinfectare Climatizare & Traseu Aer

1 hour • 150 Lei

Scapa de mirosul neplacut cand pornesti ventilatia ! Dezinfectam chimic si cu ultrasunete sistemul de climatizare, traseul de aer (pe baza de antibiotic). Distruge bacterii, ciuperci, fungi, virusi!

Tratament HIDROFOB Parbriz si Geamuri

1 hour • de la 100 Lei

Respinge ploaia, zapada, lapovita, oferind o vizibilitate remarcabila; -In perioada gerurilor, suprafata inghetata va fi mult mai mica; -Reduce efectul de stralucire in conditii de ploaie.

Reconditionare Faruri + Sticla Lichida

Restaurare faruri + folie Protectie (PPF) = 400 lei;

Restaurare Faruri prin smirgheluire umeda. La aceasta procedura este recomandata sigilarea policarbonatului farurilor cu o folie de Protectie.

* Dacă farurile Dvs arată foarte bine sau sunt noi, atunci ele nu necesita restaurare, așadar va recomandam sa aplicam doar folia de Protectie, la aproximativ 200 lei pentru ambele faruri.

Reconditionare / Polishare PARBRIZ

5 hours • de la 200 Lei

Polisharea parbrizului presupune eliminarea zgarieturilor fine, a urmelor de matuire din cauza stergatoarelor precum si a eliminarii efectului de „panza de paianjen”. -decapare, degresare, polishare

Intretinere PIELE + Tratament Piele

4 hours • de la 300 Lei

Degresarea si curatarea tuturor elementelor compuse din piele; Hidratarea cu balsam; Aplicarea unui tratament antiimpregnare si antifrictiune;

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this