Suna-ne acum+40 729 111 169
Trimite-ne un emailcontact@victordetailing.ro
Program de lucru09:00 - 18:00
Suna-ne acum+40 729 111 169
Trimite-ne un emailcontact@victordetailing.ro
Program de lucru09:00 - 18:00

Blog

Victor Detailing va ofera un detailing exterior profesional

Victor Detailing va ofera un detailing exterior profesional

Echipa Victor Detailing este extrem de eficienta, lucru dovedit din portofoliul de clienti pe care ii detinem si care revin de fiecare data, cand doresc serviciile noastre profesionale.

In permanenta, baza noastra de clienti se mareste, lucru care este foarte important pentru firma noastra de curatenie, unde concurenta este destul de aspra. Daca doriti sa va numarati printre clientii Victor Detailing, aveti acum posibilitatea de a accesa pagina web www.victordetailing.ro/contact si de a comanda serviciile noastre, iar daca doriti sa luati legatura cu echipa noastra, puteti sa ne contactati prin e-mail, telefon sau formularul de contact.

Servicii superioare – echipamente moderne – preturi convenabile!

Pe langa echipa calificata pe care v-o oferim, va mai punem la dispozitie echipamente de ultima generatie, care aduc un plus de calitate si profesionalism actului final. Toate produsele si echipamentele pe care le utilizam sunt de o calitate excelenta, lucru care ne mentine in topul celor mai renumite firme de curatenie.

Victor Detailing va ofera pe langa un detailing exterior de o foarte buna calitate si o curatare tapiterie auto Craiova la cele mai inalte standarde si la preturi pentru toate buzunarele. Victor Detailing va pune la dispozitie un consultant profesionist, care va face o evaluare corecta si detaliata asupra curateniei pe care o vreti, astfel incat sa aveti un raport calitate/pret excelent.

Datarita faptului ca suntem o firma de curatenie ce detine o mare experienta, putem spune ca vom face o curatenie auto impecabila, chiar si acolo unde exista locuri inaccesibile.

Serviciul de detailing auto exterior este format din:

  • decontaminarea suprafetelor (se utilizeaza argile speciale, care nu afecteaza suprafata)
  • polisharea sau lustruirea (prin acest procedeu se inlatura zgarieturile fine si se folosesc paste abrazive care rectifica perfect suprafata respectiva)
  • aplicarea unei protectii (aceasta protectie este in functie de sezon; formeaza un scut incolor, rezistent si elastic, care are rolul de a proteja lacul si vopseaua masinii)
  • cauciucurile sau ornamentele confectionate din diferite materiale sintetice se trateaza fie cu gel pe timpul iernii, fie cu dressing pe timpul verii.

Un strat de protectie exterior poate sa fie rezistent timp de sase luni, acest lucru fiind in functie de tratamentul care s-a realizat, de numarul de kilometri care sunt parcursi, de modul in care se utilizeaza masina sau de conditiile in care aceasta este pastrata.

Asadar, apeland la serviciile de detailing exterior auto si nu numai oferite de catre Victor Detailing veti avea o masina curata, confortabila si placuta, in care veti calatori cu mare placere.

Tags: ,

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this