Suna-ne acum+40 729 111 169
Trimite-ne un emailcontact@victordetailing.ro
Program de lucru09:00 - 18:00
Suna-ne acum+40 729 111 169
Trimite-ne un emailcontact@victordetailing.ro
Program de lucru09:00 - 18:00

Detailing Exterior

Detailing Exterior

Operatiunile/serviciil pe care le oferim precum si descrierea acestora:

 • Spalare exterioara in detaliu cu sampon pH neutru cu valenta 5,5;
 • Uscare cu aer comprimat si laveta de uscare;
 • Decontaminare cu argila;
 • Degresare lac cu izopropilic;
 • Curatare bitum;
 • Corectie lac;
 • Polish lac;
 • Protectie lac;
 • Curatare jante;
 • Protectie jante;
 • Hidratare anvelope;
 • Polish jante;
 • Restaurare/Polish faruri;
 • Polish ornamente din inox/plastic cromat;
 • Hidratare ornamente din plastic / cauciuc;
 • Decontaminare geamuri;
 • Protectie geamuri/tratament hidrofob;
 • Curatare si hidroizolare/sigilare plafon textil (soft top).

Acest serviciu cuprinde urmatoarele: curatare/spalare exterioara detaliata, eliminare bitum/adeziv, decontaminare cu argila blanda/agresiva, suflare cu aer comprimat si uscare, izolarea masinii cu banda de protectie, degresare cu izopropilic, corectie lac in 1-3 pasi, polisarea/lustruirea lacului, curatarea jantelor, anvelopelor si protejarea lor, polisarea elementelor cromate precum si a ornamentului  evacuarii finale.

Se realizeaza in sase etape: clatire, samponare, spalare cu manusa din microfibra sau blana de miel, limpezire, suflare cu aer comprimat si uscare. Utilizam sampoane cu pH neutru, mai exact valenta 5.5 in astfel ca nu va fi afectat stratul de protectie (Ex. Sealant, glaze, ceara).

Vom putea rezolva aceasta problema cu agenti de curatare pe baza de citrice, fara sa zgariem lacul masinii. De asemenea, daca masina a fost colantata, adezivul ramas va putea fi inlaturat cu aceeasi grija.

Se realizeaza cu masini dual action(orbitale) pentru a nu subtia stratul de lac. Desi in unele cazuri suntem nevoiti sa utilizam si masini clasice de corectie tip rotativa, ne dorim sa le utilizam doar in cazuri exceptionale. Asadar, corectia lacului(eliminarea zgarieturilor, hologramelor) se face utilizand masini de corectat lacul, bureti cu abrazivitate variabila precum si paste cu abrazivitate mare si medie. Acest proces de rectificare este recomandat a se face o data la 1-3 ani.

Se realizeaza cu masini dual-action, utilizand bureti si paste de abrazivitate medie si fina. Prin acest procedeu poti scapa doar de zgarieturile fine si holograme. In principiu, aceasta operatiune se realizeaza cu scopul de a oferi luciu caroseriei.

Acest serviciu se executa prin aschierea unui strat din lac, in asa fel incat dupa corectie si polis, rezultatul sa fie unul de tip oglinda, caroseria sa luceasca perfect.

Lacul se degreseaza in doua etape: inainte de corectie, pentru a oferi sprijin in procesul de rectificare, dar si dupa polisare, pentru a ne asigura ca protectia dorita are aderenta necesara.

Acest serviciu are rolul de a intineri aspectul precum si de a preveni imbatranirea prematura a acestora din cauza Soarelui si a factorilor externi de mediu.

Aceasta operatiune ofera conducatorului auto o mai buna vizibilitate la condus pe timp de ploaie si ninsoare, crescand totodata si viata stergatoarelor. Durabilitatea tratamentului: 12 Luni.

Se realizeaza prin utilizarea unor substante precum: glaze(efect de ud si profunzime a luciului), sealant polimeric(ofera luciu si protectie lacului, durabilitate 6 luni),ceara solida(luciu si protectie, efect 3 luni), sealant ceramic( protejeaza lacul timp de 12 luni si ofera luciu).

Vizibilitatea in trafic este obligatorie. Restaurarea lor imbunatatesc atat vizibilitatea cat si aspectul masinii.

Servicii prestate: Decontaminare faruri – decontaminarea cu argila a suprafetei exterioare a farurilor ajuta la desprinderea contaminantilor de pe suprafata lacului protector. Acest proces este recomandat inainte de aplicarea oricarei protectii, daca lacul este in stare buna.

Restaurare faruri – prin procesul de restaurare a farurilor se indeparteaza de pe suprafata exterioara a acestora lacul protector degradat si contaminat. Acest proces se face in minimum 5 pasi si este recomandat atunci cand farurile sunt mate sau zgariate.

Polish faruri – prin polisharea farurilor se indeparteaza de pe suprafata exterioara a acestura un strat subtire din lacul protector degradat. Acest proces se face in 2 pasi si este recomandat atunci cand farurile incep sa se matuiasca sau ca alternativa mai ieftina (dar si cu rezultate putin mai slabe) decat restaurarea farurilor.

Aplicare sealant de protectie pe faruri – dupa restaurare, farurile raman fara protectie in fata efectelor nocive ale naturii. Sealant-ul protejeaza plasticul impotriva unora dintre acestea, precum razele UV, lichide, contaminanti. Aplicarea sealant-ului este recomandata o data la 6 luni.

Aplicare foliei de protectie pe faruri – folia de protectie este mult mai benefica decat sealantul, deoarece protejeaza farul si impotriva loviturilor (criblura, etc.), zgarieturilor si este mult mai durabila (5 ani). Aplicarea foliei este recomandata imediat dupa procesul de restaurare.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this